Bax-shop.nl | Bax Music

BAX is prima qua prijs en kwaliteit, maar het probleem zit in de levering - er is geen optie om een bestelling direct naar een ophaalpunt te sturen.

Kleine producten worden aangetekend gestuurd (ik heb net goedkope oortjes gekocht). Er is geen optie om je bestelling direct naar een ophaalpunt te laten sturen. Als je niet thuis kan zijn, wordt het dus niet bij de buren geleverd, en je moet nog een dag wachten voordat het bij een ophaalpunt wordt geleverd. Een reden voor mij om BAX in de toekomst te vermijden.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het u wat moeite heeft gekost om uw bestelling in handen te kunnen krijgen. Het is bij ons zeker mogelijk om een bestelling naar een afhaalpunt te sturen. Hierover leest u daar meer informatie: http://www.bax-shop.nl/bezorgen/bezorg-informatie en dan het kopje 'Afhalen op een afhaallocatie.' Tijdens het bestelproces kunt u dan kiezen voor afhalen en selecteert u een postkantoor bij u in de buurt. Graag hoor ik van u of u hiervoor ook kunt kiezen tijdens het bestelproces. Zo niet, dan gaat er wellicht iets verkeerd bij ons. Kunt u mij mailen op webcare@bax-shop.com ? Ik hoor graag van u.

Amanda
Bax-shop