Toen ik voor't eerst op de site kwam, was ik verbaasd over de netheid en overzichtelijkheid ervan. Na het aanbod bekeken te hebben, was ik nog dieper onder de indruk, vele artikelen die aanzienlijk goedkoper zijn dan hier, en ook een uitgebreider assortiment wat betreft verschillende fabrikanten.
Maar goed, ik was op zoek naar een SUMA GF4 en die heb ik hier gevonden (ze hebben alle SUMa kaarten die je maar wilt).
Omdat het door mij bestelde model (Platinum Ti4200 SE) nog niet op stock was, heb ik een anderhalve week moeten wachten. Heb hen ook een mailtje gestuurd om wat meer technische info ivm de kaart te verkrijgen, en 2 dagen later wisten ze me het aantal PCB-layers te vertellen, evenals geheugenchipsnelheid en packaging, alsook hun persoonlijke bevindingen ivm het overclocken van deze kaart. Toen de kaart eindelijk op stock was, wat je overigens met de enorm handige tracker kan bijhouden, werd ze de dag nadien verstuurd en nog een dag later had ik ze in huis. In een propere doos, en, best van al, met een aparte DVI -> VGA convertor, deze zit niet standaard bij de SUMA, maar LDLC vind het blijkbaar nodig om deze gratis!! erbij te geven, thnx folks!!
Echt een topwinkel, jammer genoeg voor de meesten is het in het Frans te doen, en gaan de verzendkosten meestal richting de 25€