Beste Giedo,
Ik lees dat je ontevreden bent, bedankt dat je dit op deze manier aan ons kenbaar hebt gemaakt. Als eerst wil ik graag excuses bieden voor het ongemak, zo te lezen er is er inderdaad veel fout gegaan en ik kan me erg goed voorstellen dat je ontevreden bent.
Ik kan me ook voorstellen dat het verwarrend is dat je veel verschillende informatie hoort. Het is niet onze bedoeling om zo te werk te gaan.
Daarom zijn wij blij met jouw review zodat wij dit intern uit kunnen gaan zoeken om het zo in de toekomst verbeteren want ik ben van mening dat je sneller geholpen had kunnen worden en vind het spijtig te lezen dat je deze vervelende ervaring gehad hebt.
Wij zijn nog niet lang geleden overgegaan naar een extern retour/ reparatie centrum, dit verklaard dat er miscommunicatie geweest is tussen ons en het retourcentrum. Helaas ben jij hier de dupe van geworden en wij zullen dit intern nakijken.
Ik ben blij om te lezen dat je uiteindelijk geholpen bent maar dit pas na 2 maanden is natuurlijk veel te lang.
Nogmaals excuus voor deze situatie en ondanks deze nare ervaring hopen wij je nog een keer van dienst te mogen zijn. Wij gaan er natuurlijk alles aan doen om dit niet meer voor te laten komen.
Bart Namens het redcoon Webcare-Team