redcoon België

17 maart '16 deed ik een aankoop bij Redoon 'vandaag besteld, morgen in huis' was hun motto... daar ging het al fout, meer dan een week moeten wachten! (dit gebeurt wel vaker als ik nu de reviews lees)
Na 1 à 2 dagen was ik niet echt tevreden over mijn aankoop en wilde deze retourneren met vraag om een terugbetaling, op zich geen probleem daar je 14 dagen bedenktijd hebt.
Na contact via hun chat ontving ik vrij snel een RMA formulier.
Alles correct weer verpakt en retour gezonden, tot zover alles ok... maar dan!
2 dagen later zie ik via de traceer link dat het pakket weer is afgeleverd bij hun, pas een week later krijg ik hier een bevestiging van!?
Na controle zou het bedrag terug op mijn rekening worden gestort.
Een paar dagen later nog steeds geen teruggave waardoor ik hun weer via chat contacteer, daar doen ze eigenlijk niets, die chat dient blijkbaar enkel om klanten te sussen met zinnetjes als; 'ik ga er achteraan voor je' en/of 'zodra ik meer informatie heb neem ik contact me je op' en dergelijke meer.
Na nog eens een paar dagen een mail gestuurd waarop ze me antwoorden dat het toestel ter 'reparatie' is gestuurd omdat het in gebruik was genomen... Er was helemaal niets mis met het toestel en verkeerde in absolute nieuwstaat!
Daarop volgend ontving ik een link waar ik de zogenaamde 'reparatie' kon volgen... na nog eens bijna 2 weken bleek de 'reparatie' eindelijk voltooid en bevond zich terug in het distributiecentrum van Redcoon, klaar om terug naar mij gestuurd te worden.
Nog eens een week later bevond het toestel zich nog steeds in het distributiecentrum??
Weer een email gestuurd waarin ik hen wees op de blunders/fouten die ze begingen en dat ze hun eigen regels niet naleefden.
Enkele dagen later een antwoord;
'Onze excuses voor het lange wachten.
Hierbij bevestigen wij dat het bedrag klaarstaat om terug gestort te worden.
Je kunt het bedrag binnen enkele dagen op het door je opgegeven rekeningnummer verwachten.'
Wat uiteindelijk ook is gebeurd (9 mei '16, we zijn dan wel bijna 2 maanden later!)... maar al die blunders/fouten dat daar aan vooraf gegaan zijn!
Nooit meer Redcoon! Men weze bij deze gewaarschuwd!!

Te laat... zoals het blijkbaar eerder een gewoonte is bij Redcoon!

Van het kastje naar de muur en omgekeerd... een haard/bron van frustratie!

Beste Giedo,

Ik lees dat je ontevreden bent, bedankt dat je dit op deze manier aan ons kenbaar hebt gemaakt. Als eerst wil ik graag excuses bieden voor het ongemak, zo te lezen er is er inderdaad veel fout gegaan en ik kan me erg goed voorstellen dat je ontevreden bent.

Ik kan me ook voorstellen dat het verwarrend is dat je veel verschillende informatie hoort. Het is niet onze bedoeling om zo te werk te gaan.
Daarom zijn wij blij met jouw review zodat wij dit intern uit kunnen gaan zoeken om het zo in de toekomst verbeteren want ik ben van mening dat je sneller geholpen had kunnen worden en vind het spijtig te lezen dat je deze vervelende ervaring gehad hebt.

Wij zijn nog niet lang geleden overgegaan naar een extern retour/ reparatie centrum, dit verklaard dat er miscommunicatie geweest is tussen ons en het retourcentrum. Helaas ben jij hier de dupe van geworden en wij zullen dit intern nakijken.

Ik ben blij om te lezen dat je uiteindelijk geholpen bent maar dit pas na 2 maanden is natuurlijk veel te lang.

Nogmaals excuus voor deze situatie en ondanks deze nare ervaring hopen wij je nog een keer van dienst te mogen zijn. Wij gaan er natuurlijk alles aan doen om dit niet meer voor te laten komen.

Bart Namens het redcoon Webcare-Team

Scorekaart voor redcoon België