Less4Games

The Elder Scrolls Online gekocht voor een zeer goede prijs. In eerste instantie wat terughoudend, omdat ik absoluut tegen de koop van grijze gamesleutels ben. Na een korte zoektocht langs officiële TESO retailers (waarvan de Nederlandse alleen fysieke exemplaren leverde) bleek de prijs echter realistisch. En dus tot aankoop over gegaan. Betaling via IDEAL en de key werd binnen een minuut geleverd. Prima website dus.

Wel een kanttekening. Twee dagen later krijg ik het verzoek om een review te plaatsen:

Klik op 1 van onderstaande buttons om jouw beoordeling achter te laten, die direct zichtbaar is. Als dank geven wij graag korting voor een volgende aankoop of een gratis mystery Steam Gamekey ( laat het ons wel weten als de review is geplaatst ).
Het vragen van een review en hiervoor te willen betalen is NOT DONE omdat het de neutraliteit van de review in gevaar brengt. Ik heb dan ook geen gebruik gemaakt van deze 'button'. Voor het toesturen van deze email heb ik 1 ster afgetrokken van de rating.

Scorekaart voor Less4Games