We zagen een mooie stormlamp met led verlichting. Binnengekomen bleek het niet om een mooie metalen stormlamp te gaan, maar een goedkoop uitziende plastic stormlamp dat helaas niet vermeld stond op de website. Aangezien ik als zzp-er theater speel heb ik het besteld als bedrijf.
KlantenserviceVolgens de wet hoeft men schijnbaar niet dezelfde regels te hanteren voor bedrijven dan voor particulieren en daarmee werd deze slechte aankoop met onvolledige vermelding niet terug genomen en gecrediteerd. Alleen met een 'store credit'. Persoonlijk is het mij allemaal niet waard maar ben ik het er totaal niet mee eens dat men bij allekabels.nl schijnbaar alleen de klant tegemoet wil komen als het volgens de wet moet en niet omdat dit netjes is als je ze iets mooiers lijkt te verkopen dan het daadwerkelijk is. Zeer teleurgesteld. Men heeft nog geprobeerd een compensatie aan te bieden met behoudt van 15% kosten, maar blijft nog steeds niet gelijk. Schijnbaar is eigen verantwoordelijkheid nemen als je troep verkoopt minder belangrijk dan klantenservice. Dan vraag je dus... geef mij alstublieft een slechte review, bij deze.... hoop dat het voor jullie waard was.
Beste heer Bekx,
Wij betreuren het te vernemen hoe de hele situatie is gelopen en dat het contact met onze klantenservice niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.
Wij hechten veel waarde aan goede services en een uitstekende klantenservice. Wij betreuren het enorm dat deze situatie daarom zo gelopen is. Wij hebben u een service e-mail gestuurd met de oplossing welke wij aanbieden.
Wij vernemen graag hier een reactie op zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Het Allekabels team.