redcoon.nl

De site ziet er niet mooi uit en werkt helemaal niet prettig. Verder doet het meeste het wel, maar het is allemaal moeilijk te vinden.

Binnen redelijke tijd bezorgd.

Mijn Moto G kreeg steeds geen geluid tijdens bellen. Dit gebeurt als die een dag of 3 aan heeft gestaan. De telefoon herstarten verhelpt dit probleem dan weer tijdelijk, tot het na 3-4 dagen weer terug komt. Dit is ontzettend onhandig als je de telefoon wilt gebruiken waarvoor die bedoelt is: bellen. Ik heb de telefoon toen opgestuurd nadat ik telefonisch contact had opgenomen. Het advies was om duidelijk te vermelden dat het hier ging om een softwarefout, en dat dit meerdere dagen duurde. Dit heb ik toen dus ook gedaan.

Enkele dagen later, was de telefoon aangekomen op de reparatieafdeling. Hier is toen een fabrieksherstel gedaan (wat het probleem ook weer 3-4 dagen verhelpt) en toen is deze een week later weggegaan bij de reparatie. Echter kreeg ik toen ook inzicht in het rapport van de reparatie. Hier stond dat deze maar 2 dagen behandeld was. Iets wat natuurlijk nooit kan als het probleem pas 3-4 dagen na een herstel of herstart voorkomt.

Hierna heb ik telefonisch contact opgenomen, en moest ik maar afwachten of het probleem verholpen was. Toen ik de telefoon terug kreeg, bleef mijn simkaart niet meer zitten. Verder werd mij gemeld, dat als het probleem een tweede keer niet gevonden zou worden, ik zelf de kosten zou betalen. Dit is natuurlijk absurd als het probleem niet eens goed gecontroleerd wordt.

Het enige wat er achteraf met de telefoon is gedaan waardoor ik hem twee weken heb moeten missen, is een fabrieksherstel en een zogenaamde softwareupdate. Echter was er in deze periode geen softwareupdate, en staat er nog steeds dezelfde android versie op als voorheen.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik dus een telefoon heb waar ik helemaal niet meer mee kan bellen, en het zelf maar uit mag zoeken. Gelukkig heb ik altijd nog mijn oude HTC telefoon waar ik wel betrouwbaar op gebeld kan worden, want als het aan redcoon lag hadden ze helemaal geen klantenservice gehad.

Beste Jelmerro,

Het is spijtig te horen dat de reparatieprocedure niet goed is uitgevoerd. Het lijkt er op dat er inderdaad niet goed naar de telefoon is gekeken.

Ik wil je graag helpen om te zorgen dat jouw telefoon gewoon op de juiste manier gerepareerd wordt. Hiervoor heb ik wel jouw bestelgegevens nodig. Ik vraag je deze dan ook toe te mailen naar reviews@redcoon.nl

Jesse
Namens het redcoon Webcare-Team