Bestellen is makkelijk. En betalen ook. Maar dat is logisch, geld vangen doen ze het liefste, dus dat wordt natuurlijk ook makkelijk gemaakt
VerzendingLaatst mijn bestelling gecancelt. Had een set KRK monitoren besteld, en elke keer een e-mail waarin werdt verteld dat de levering weer uitgesteld werd. Nou maand verder nog niks binnen en maar gebeld naar de klantenservice. Bleek dat de levertijd van de laatste mail ook geen garantie kon zijn. Kortom anderhalvd maand na bestelling, nog steeds nada noppes niks in huis.
KlantenserviceOp geen enkele manier waren ze bereid me tegenmoed te komen, ondanks de vertraging die ik heb opgelopen met mijn producties en deadlines die ik niet meer kon halen.
Uiteindelijk bestelling dus maar gecancelt en dezelfde set bij Thomann besteld, en 4 dagen later stonden de KRK's netjes bij me thuis, vanuit Duitsland. Dan ga ik me serieus afvragen wat ze daar aan het doen zijn overdag daar bij Bax-Shop.
Uiteindelijk 2 waardebonnen van 10 euro dan van Bax gekregen, hoewel ik daar eerst een boze mail nog eens voor moest sturen. Ineens toen bleek dat ik bij Thomann wel mijn bestelling netjes op tijd kon krijgen, en dit kon lijden dat ik mensen dus kon gaan afraden bij Bax-Shop te bestellen kon men me ineens wel tegemoed komen.
Zal nie snel meer iets bij Bax-Shop bestellen. Of het moet echt alleen daar te krijgen zijn...maar die kans is klein