Ik wou graag een JBL charge 2 en zag dat deze bij de bobshop het goedkoopste was. Dus ik ging hem bij de bobshop kopen, alleen ging het bestellen niet helemaal goed in het begin. Maar na een tijdje was het ons gelukt. Alleen toen we hem binnen kregen zag de box er prima uit. Maar al snel viel me op dat een speaker defect was. Dus zoals verwacht wou ik hem gelijk terug sturen.
VerzendingToen we hem wouden terugsturen moesten we nog eens rond de 9 euro betalen voor de verzending. Hier was ik het niet mee eens dus ik heb hem nog niet verstuurd. want als je net een box 5 minuten gebruikt en hij doet het gelijk niet goed dan weet je dat het niet aan jezelf licht.
KlantenserviceToen we het adres en de postcode voor retour wouden weten moesten we minstens een half uur een formulier invullen.
Geachte heer/mevrouw,
Dank voor uw review. Wat vervelend dat u een defect apparaat heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Uiteraard mag deze kosteloos retour en ontvangt u kosteloos een nieuw model. Dit kan niet via de site worden geregeld, maar alleen via de klantenservice. U mag uw ordernummer mailen naar: webcare@bobshop.nl. De klantenservice zal dit verder voor u verzorgen.
Webcare team Bobshop.