Bax-shop.nl | Bax Music

Ongekend

Ik heb al meerdere malen met veel plezier mijn bestellingen geplaatst bij Bax-shop, maar deze keer ging (gaat) alles mis.

Op maandag 11 april 2016 bestelde ik rond 12:30 uur een drietal spanningssloffen. Bax-shop heeft de mogelijkheid tot "Vanavond bezorgd ®" (registered trade-mark notabene). Voor extra verzendkosten komen ze dan dezelfde avond nog langs. Op hun website staat het volgende:
"U ontvangt uw bestelling dezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 uur. Per e-mail ontvangt u een trackingnummer waarmee u uw bestelling kunt volgen. Heeft u bij de bestelling uw mobiele nummer opgegeven? Dan ontvangt u 30 tot 60 minuten voor levering een SMS bericht van de koerier."
Ik heb bij de bestelling mijn mobiele nummer achter gelaten en ook mijn email-adres is bij Bax-shop bekend.

Die avond heb ik in de schuur gewerkt, mijn telefoon nauwlettend in de gaten houdend. Toen ik omstreeks 22:00 binnen kwam, bleek de bezorger al langs te zijn geweest. Ik had geen SMS en ook geen trackingnummer per email ontvangen.

Diezelfde avond heb ik per email mijn onvreugde geuit naar de Helpdesk van Bax-shop. Hier heb ik tot op heden (dinsdag 19 april 2016) nog geen reactie op gehad.
Op dinsdag 12 april 2016 om 01:45 onving ik het trackingnummer per email. Maar de website van de koerier kon geen informatie tonen, omdat het niet tussen 17:30 en 22:00 uur was.
De volgende dag belde de koeriersdienst (Fadello) mij op, om een nieuwe afspraak te maken omdat ik niet thuis was. Ik gaf aan dat ik wel thuis was, maar geen email of SMS had gehad over de bestelling. De mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ze het "tot op de bodem" ging uitzoeken. Ook heb ik hier nog steeds niet op terug gehoord. Ik kon de bestelling nergens ophalen, dus ik was verplicht om ook de dinsdagavond thuis te blijven. Ze kon niet garanderen dat ik die dag wel een SMS zou krijgen.

Uiteindelijk heb ik op dinsdagavond mijn bestelling gekregen, zonder SMS vooraf.

Waar ik nog het meest verbolgen over ben, is het feit dat ik extra betaald heb voor een dienst die uiteindelijk niet nagekomen wordt.
Op de vraag om een passende oplossing van Bax-shop heb ik een ruime week na dato nog geen reactie mogen ontvangen.

Ik ga mijn loyaliteit met Bax-shop heroverwegen. Van hun "Vanavond bezorgd ®" service ga ik in ieder geval geen gebruik meer maken. Wat een geldklopperij.

Update:
Na aanleiding van de review heeft Bax-shop contact met me opgenomen. Ze erkenden dat de klantenservice een aantal steken heeft laten vallen en er zou een onderzoek gestart worden naar de niet afgeleverde SMSjes. Ook werd er compensatie aangeboden voor de "geleden schade".

Uiteindelijk is bij Bax-shop het lek boven aangaande de SMSjes en ze hebben verbetering beloofd.

Beste heer,

Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses voor de ongemakken. Zojuist heb ik u geprobeerd te bellen en heb ik een e-mail gestuurd. Ik heb een en ander voor u uitgezocht om te kijken waar dit nu precies misgaat.

Amanda
Bax-shop