Slechte info over de leveringstijd, klanten service is niet al te goed en de website is een beetje list en bedrog.
VerzendingNormaal kijk ik eerst bij reviews als ik bij een onbekende webwinkel iets bestel. Maar door alle haast gegoogled en besteld op een maandag. Dinsdag krijg je een e-mail met order werd opgestuurd en vrijdag ga je toch bellen omdat ik ervaring heb dat meestal de post dan binnen 2 dagen word geleverd. Krijg je een persoon aan de lijn die de belletjes die ze krijgt helemaal zat is, en verteld ze mij dat de levertijd tussen de 2 en 4 werkdagen is. Dus probeer het maandag nog eens. Bel je maandag avond op en krijg je iemand anders aan de lijn en die zegt dat er maandag niks wordt geleverd door postnl, u moet 10 dagen wachten en dan kunnen we iets doen. Op vrijdag 10 dagen na de versturing krijg je hem eindelijk binnen. Zie ik dat hij is verstuurd uit Denemarken.
Ik denk dat het acceptabeler voor mij was geweest als de eerste persoon die mijn belletje kreeg mij gewoon had verteld dat het magazijn in Denemarken zit en het meestal 10 dagen kan duren! Dan had ik meer sterren kunnen geven.
Belangrijk is ook om de website aan te passen dat bij sommige producten de levering extern wordt geplaatst en met gekleurde sterretjes 1 tot 3 weken ofzo zoals andere websites dat doen, dat is wat meer klant gericht. Ik bestel ook vaak uit het buitenland en als ik daar 3 maanden op moet wachten dan zij het zo, maar dan ben ik wel op de hoogte.
Al met al enkel omdat ze niet erg klant gericht zijn zal ik dus ook nooit meer iets bij hun bestellen.
Slechte klanten service, ze verbergen hoe het uiteindelijk in elkaar zit.