Hitman Collectors Edition PS4
Niet compleet! Waardeloos.
Dit product is door yourgamezone opengemaakt onder het mom van controle dit is niet zo geweest, dit pakket is mij toegezonden terwijl dit pakket al eerder is uitgegeven, met oorzaak dat de digitale codes het niet meer deden hier heeft yourgamezone niet aan gedacht. Na veel telefoon en email verkeer dan toch het pakket retour kunnen sturen, kosten zouden retour gestuurd worden inclusief verzendkosten dit wel weer na veel telefoon en email verkeer en werd zo ruim 3 weken later terug gestoord op de rekening.
Het pakket was opengemaakt en al eerder verkocht geweest aan een ander, het artbook was vettig de flyers waar de digitale codes op stonden waren niet erg netjes.
Het niet functioneren van de digitale codes zou door yourgamezone een bekend probleem zijn, wat overigens bij navraag bij andere winkels/webshops niet het geval zou zijn. Dit maakte het idee dat yourgamezone dit pakket al eerder heeft uitgegeven wel steeds groter.
Met andere woorden vind ik de werkzaamheden van yourgamezone niet erg professioneel!
De levering was erg op tijd.
Dit pakket was opengemaakt en eerder uitgegeven.
Veel telefoon en email verkeer wat erg langdradig was. Het pakket kon netjes retour gezonden worden en het bedrag samen met de gemaakte verzendkosten zouden worden retour gestoord dit duurde wel zo'n ruim 3 weken wat ik niet erg professioneel vind.
EDIT:
Het bedrijf communiceert niet naar de klant je moet zelf tig keer bellen om je geld terug te vragen!
Tip vermijd dit bedrijf!