Less4Games

Op hun site heb ik Star Wars The Old Republic 60 days Timecard besteld en helaas niet gekregen wat ze adverteerden. In plaats van 60 dagen tegoed kreeg ik een cd key van het spel met daarbij 30 dagen speeltijd. Zowel op de site als op mijn factuur staat duidelijk 60 days Timecard. En dat leveren ze dus niet.

EDIT: Nu blijkt dat het ging om een fout van hun. Kan natuurlijk gebeuren en ze zijn er eerlijk over dus daarvoor een pluim.

EDIT 2: Inmiddels zijn we tot een oplossing gekomen en kan alleen maar zeggen dat ze erg betrouwbaar en klantgericht zijn.

Qua levering niets te klagen.

Via mail heb ik Less4games ingelicht, maar nog steeds geen antwoord terug ontvangen.

EDIT: Inmiddels contact gehad waaruit blijkt dat het ging om een fout en dat zij door omstandigheden niet eerder konden reageren. Top dat ze het meteen in de ochtend gaan oplossen.

EDIT 2 Een follow-up volgde met daarin een heldere uitleg en oplossing. Het contact verloopt snel en ze namen het uiterst serieus. Super!

Scorekaart voor Less4Games