Less4Games

bestelling plaatsen en betalen gaat snel ,maar ik had per ongeluk een germany versie. Meteen gemaild en binnen 1minuut werd ik al op gebeld.Via de telefoon alles besproken,zeker een half uur ,en de desbetreffende was het helemaal met mij eens

mijn mail naar hun ; beste info@less for games .Ik heb sniper 3 gekocht ,maar jullie sturen een duitse editie.Dat betekend dat alle verwijzingen naar nazi symbolen uit de game zijn gehaald.Geen swastika`s geen referentie op uniformen ,geen ss symbolen ,noem maar op,al die dingen die in een andere ned-eng-frans, er wel in zitten.Ik ben hier niet tevreden bij.Als jullie op de site hadden gezegd germany steam key had ik hem niet gekocht !!!!!!!
Hoe gaan we dit op lossen?>>>>>>IK werd meteen gebeld en het word naar tevredenheid op gelost.Het was een onbewuste foute key ,die ingekocht was.

Zo`n goede service nog nooit meegemaakt.Dit is echt een top winkel,waar je goedkoop en snel en met goede klantenservice kan kopen.IK raad het ieder1 aan,want deze winkel heeft gevoel voor de klanten.
Toppie

Scorekaart voor Less4Games