[Aankoop 9 juni 2016] Ik was op zoek naar een Note 4 N910C, omdat ik veel reis en dit toestel meer frequentiebanden ondersteund. PhoneVillage was hiervoor de goedkoopste aanbieder. Ik kan bevestigen dat het om import handel gaat. Na het encrypten van de telefoon kreeg ik in wat vreemde tekens de vraag om mijn wachtwoord in te voeren, iedere keer als ik boot. Dit staat blijkbaar in de bootloader en die heeft nu eenmaal de buitenlandse taal. Geen probleem opzich. Het eerste toestel dat ik kreeg had een defecte speaker. Hiervoor heb ik een nieuw toestel gekregen, ik moest alleen enkele dagen wachten. Al bij al toch een 6 maanden tevreden geweest over het toestel.
KlantenserviceOngeveer 5-6 maanden na aankoop begon de speaker van het huidige toestel te kraken. Hetzelfde probleem dat ik met mijn eerste note4 ook had. Na gevraagd te hebben bij andere note4 gebruikers lijkt dit op een stuctureel probleem. Omdat ik in Amerika zat heb ik gewacht met het toestel binnen te brengen. Maar toen begon het toestel opeen batterij te verbruiken. Even later starte het toestel alleen nog maar als er een lader was aangesloten (ook al was de accu vol). En nu zit ik op een punt dat ik helemaal het toestel niet meer aankrijg. Geen recovery modus en ook geen laadscherm meer.
Nu ga ik naar de website van Phone Village, en zie ik dat er een "herstructurering" plaatsvind. Er wordt voor garantie verwezen naar de firma Dr. Mobile. Blijkbaar worden er hier wel verzendkosten gerekend voor een toestel binnen garantie.