Op 4 december '15 plaats ik een bestelling met een vooropgestelde verzenddatum van 11 december.
Omdat het product niet werd verzonden stuur ik de 12e een mail met vraag naar meer info. Op 15/12 krijg ik een automatisch mail die meldt dat de verzending vertraging heeft opgelopen.
Op 16/12 krijg ik een antwoord op mijn mail met een verwachte verzenddatum van 21/12. Op 17/12 besluit ik de bestelling te annuleren. Ik doe dit via een serviceverzoek onder 'mijn ibood'. ik heb de procedure succesvol doorlopen.
Tot mijn grote verbazing ontvang ik later op de dag een verzenbevestiging!!!
Ik heb het pakket geweigerd aan de deur (ook de buren gewaarschuwd het pakket niet aan te nemen) en het werd automatisch teruggestuurd naar ibood.
Dan begon voor mij de bijna onmogelijke taak om mijn geld (bijna 500 euro) terug te krijgen. Nog meer info hierover onder 'Klantenservice'.
Vandaag, 22/2/2016 heb ik eindelijk het aankoopbedrag teruggestort gekregen op mijn rekening.
Eerst en vooral werd de vooropgestelde verzenddatum niet gehaald.
Omdat ik het artikel sneller nodig had heb ik de bestelling geannuleerd VOOR verzending. ik heb hiervoor de procedure op de ibood site gevolgd en succesvol doorlopen.
Toch werd mijn bestelling nog verstuurd!
Het eerste grote probleem met de klantendienst is dat deze duidelijk onderbemand is. Er wordt veel te lang gedaan over het antwoorden van vragen.
Uw vraag over Twitter herhalen kan helpen om de zaak te bespoedigen maar dat kan toch niet de bedoeling zijn?
Ik werd ook belogen. Toen de terugbetaling wel heel erg lang op zich liet wachten heb ik nog maar eens contact opgenomen met de klantendienst.
Ik kreeg volgend antwoord : "We zien dat de terugbetaling is afgekeurd door de bank...."
Op mijn vraag om dit te verduidelijken kon niet geantwoord worden.
Ik heb dan zelf maar contact opgenomen met de hoofdzetel van mijn bank. Ze hebben alle transacties van december tot heden nagekeken en hebben zelfs geen poging tot het aanbieden van de terugbetaling gevonden.
Leugens dus...
Beste bertalizer,
Bedankt voor je shopreview.
We begrijpen dat de refund uiteindelijk te lang heeft geduurd, dit had inderdaad ook niet zo lang moeten duren. Dit kan verschillende oorzaken hebben gehad. Onze excuses hiervoor!
Mocht je nog de behoefte hebben om met ons in gesprek te gaan hierover, dan ontvangen wij graag een e-mail op webcare@ibood.nl.
iBOOD Webcare Team