Bax-shop.nl | Bax Music

Prima en altijd alles op voorraad en snel te leveren, makkelijk, bestellen, ontvangen. Alles binnen 24 uur. (Als POSTNL meewerkt tenminste)

De levering door PostNL liet erg te wensen over. Chauffeur was langs geweest en had briefje in de bus gegooid waar compleet niks opstond en volgens track en trace was het pakket nog onderweg. Gebeld met PostNL, chauffeur was inderdaad nog onderweg. Status veranderde na 2 uur in "We hebben u niet thuis getroffen en komen morgen terug". Weer 2 uur later stond de chauffeur alsnog aan de deur. De mogelijkheid geven aan KPN om bij de buren af te mogen leveren zou een goede optie zijn!

Vraag bij klantenservice ingediend over de levering zoals hierboven omschreven, antwoord volgde meer dan een dag later, pakket al geleverd, dus geen nut meer.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat de communicatie onduidelijk was vanaf de kant van Post NL. Fijn om te horen dat u het pakketje nog wel had ontvangen. De reactie vanuit onze kant was natuurlijk ook te laat gekomen. Excuses daarvoor. Mocht ik nog iets voor u kunnen doen, dan hoor ik het graag.

Amanda
Bax-shop