Normaliter koop ik grote aankopen altijd in een gespecialiseerde winkel omdat je dan garandeert bent van een goede afterservice. Echter door de zeer goede reviews besloot ik de gok te wagen om een Thunderbolt 2 Direct Attached Storage twee harddisksysteem bij de internetwinkel Mobile-Harddisk te bestellen. Mede door de zeer lage prijs van het product was ik bang voor de bekende adder onder het gras. Vandaar dat ik besloten heb om met PayPall te betalen vanwege de extra kopersbescherming. Mijn angst was echter totaal ongegrond en de bestelling kreeg ik keurig een paar dagen later thuisbezorgt. Wat de afterservice betreft, die is ook zeer goed. Mede omdat ik, nadat ik mijn bestelling in ontvangst heb genomen, tot besluit gekomen ben dat ik achteraf beter een Thunderbolt 2 DAS vier harddisksysteem had kunnen bestellen vanwege de RAID 5 mogelijkheid. Zonder enige discussie kon ik mijn bestelling annuleren en het betreffende DAS-schijfstation terugbrengen en aldaar in Haarlem omruilen voor een DAS-4 schijfstation waarbij het verschilbedrag heel eenvoudig met PayPall verrekend kon worden. Kortom een internetwinkel met de service van een offline winkel!
VerzendingDe verzending verliep zeer goed. Het pakketje was goed stevig verpakt ondanks dat het een relatief zwaar en groot artikel betreft. Bij bestellingen boven de honderd euro worden er geen portokosten gerekend.
KlantenserviceDe klantenservice is perfect. Zij hebben een goede telefonische hulplijn. Daarnaast zijn ze per chat en e-mail bereikbaar waarbij je ook zeer snel respons kunt krijgen op je vragen. Hierdoor wordt je als consument goed voorgelicht waardoor je je aankoop wel overwogen kunt maken. Mocht je ondanks de goede voorlichtingsservice niet het juiste product besteld hebben, dan kun je het kosteloos annuleren en je geld terug krijgen of een ander product bestellen. Dat vind ik heel bijzonder, vandaar dat ik deze webwinkel van harte kan aanbevelen.