MTI Telecomputer

Vorig jaar kocht ik bij MTI 2 identieke geheugenmodules. Onlangs bleek me dat een van de modules niet de specificaties (133mHz) haalde. Hij draait alleen op 66mHz, zelfs op 100mHz crash het systeem binnen de korste keren. Omdat de andere module wel goed werkt is hier overduidelijk sprake van een fabricagefout.

Hierover contact opgenomen met MTI. Ik had alleen de email orderbevestiging nog, de bon kon ik niet vinden. Maar in mijn email stond het ordernummer dus dat zou MTI dan ook in hun systeem wel weer terug kunnen vinden.

Er werd uiterst lullig op gereageerd vond ik. Eerst het gebruikelijke gewauwel over BIOS upgrades en zo.

Daarna een botte weigering om het het geheugen terug te nemen. Hebben zeker nog nooit gehoord van het NBW dat stelt dat de leverancier garantie moet verlenen ongeacht of de klant een bon kan overleggen of niet.

Afgezien van de juridische kant is het wel erg bekrompen om de klant zo te willen afzeiken. Uit eerdere reacties in deze rubriek word me duidelijk dat MTI niet aanspreekbaar wil zijn voor zijn klanten.

Scorekaart voor MTI Telecomputer