Qua prijzen is het misschien een goedkopere shop. Maar ze zeggen toch vaak.
Goedkoop is duurkoop en dat is in dit geval precies het zelfde. Ik kon net zo goed het bij belsimpel.nl bestellen. Nadat de smartphone terug is gestuurd naar de verkoper meteen via belsimpel.nl een nieuwe besteld. En nu wachten op mijn geld.
De verzending liep op zich goed totdat ik opeens de verzending terug zag gaan naar de verkoper. Ik was inderdaad een aantal dagen niet thuis 1-2 dagen en de 3de dag was ik er wel en toen werd die niet meer geleverd. Toen maar gebeld met de DHL klantenservice om te vragen hoe het nu allemaal zat. Volgens DHL heb ik de verkeerde adres doorgegeven. Want op het pakketje stond een extra toevoeging. Waardoor die officieel niet eens mocht geleverd worden. Maar als ik dan op het factuur kijk staat er geen extra toevoeging dus de fout van VOPTELECOM. Daarna is de smartphone teruggestuurd naar de winkel. En wacht nu al een aantal dagen op mijn geld wat ik nog niet binnen heb gekregen.
Het erge van alles is dat ze in de tussentijd niet eens een vervangend exemplaar opsturen. Zodat ik alsnog sneller mijn smartphone krijgt en hun de retour smartphone. Zo doen alle grote winkels dat. Maar VOPTELECOM NIET DUS. PAS DUS OP.
Zulke winkels moeten echt beter gecontroleerd worden op de werking van de belgen. Want dit is niet goed...
Klantenservice is prima maar dan moet je ze wel zien te pakken te krijgen.
Vaak bel je 1-5 keer op en je krijgt ze nooit aan de lijn. Super slecht geregeld.
Vaak korte antwoorden waar je totaal niks aan hebt.
IK GA ER ZEKER NOOIT MEER BESTELLEN.