Uitstekende service. Makkelijk gevonden wat ik zocht in de web winkel, incl. voldoende uitleg over het product (smartphone Samsung Galaxy S5 mini). Eenvoudig en overzichtelijk bestelformulier en vlotte betaling met keuze uit voldoende credit- en andere betaalkaarten.
VerzendingBelofte op de site is levering binnen één werkdag, bij mij waren het er twee, maar wat maakt dit uiteindelijk uit !! Degelijk verpakt in stevig doosje dat echter niet was bijgevuld met "schokabsorberend" materiaal. Gelukkig was de originele verpakking van het toestel ook in degelijk karton zodat er niets beschadigd was. Er zat ook geen factuur of pakbon ingesloten, wat toch belangrijk is m.b.t. garantie.
KlantenserviceVlot en vriendelijk telefonisch contact; mijn vraag om een -door mij foutief aangevinkte- kleur te wijzigen werd dadelijk ingewilligd toen bleek dat mijn zending nog niet vertrokken was en bij levering bleek dit ook correct aangepast. Na ontvangst mailtje gestuurd i.v.m. ontbrekende factuur. De dag nadien antwoord per e-mail met factuur in bijlage.