Companic Webshop Valkenswaard

Overzichtelijke webshop met vaak scherpe prijzen.
Klantenservice is van een heel andere orde (lees waardeloos). Ik heb recent een videokaart gekocht welke toch niet voldeed aan mijn verwachting (koeling luider dan verwacht). Kan natuurlijk een keer gebeuren dus ik meld de bestelling aan voor een retournering. Dit wordt echter resoluut geweigerd omdat het betreffende artikel in de aanbieding was. Dat dit geen geldige uitzondering van het wettelijk retourrecht is (dat zijn namelijk alleen software, maatwerk en bederfelijke waren) en meermalen tevergeefs de wet kopen op afstand te hebben aangekaart maar nul op rekest te hebben gekregen, zie ik geen andere oplossing dan een klachtenprocedure te starten tegen dit bedrijf.

Degelijk verpakt (luchtzakjes) en vlotte levering.

Scorekaart voor Companic Webshop Valkenswaard