Redplate

16 december 2015 hebben we bij Redplate BV 60 USB stickjes besteld voor kerstpakketten voor onze klanten. Deze zouden binnen 1 a 2 dagen geleverd worden.
We ontvingen een mail dat het verstuurd zou zijn maar na 4 dagen hadden we nog niets ontvangen en we kregen nooit een email met het tracking nummer. Het was gewoon niet verstuurd.
We hebben de order geannuleerd en ze ergens anders moeten bestellen en tot onze verbazing werden ze uiteindelijk na de kerst geleverd.
We hebben verschillende malen contact opgenomen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ook verschillende keren aan de deur geweest maar ook daar troffen we nooit iemand aan.
Uiteindelijk probeerde we de USB stickjes direct na de kerst terug te brengen, dit was binnen 14 dagen maar omdat we nooit iemand aantroffen, en telefonisch geen contact konden krijgen, waren na 5 keer aan een gesloten deur te zijn geweest , de 14dagen inmiddels verstreken volgens de eigenaar.
Na wat speurwerk op internet hadden we uiteindelijk een mobiel nummer gevonden van de eigenaar en uiteindelijk telefonisch contact kunnen krijgen. We werden uitgescholden en bedreigd !
Uiteindelijk heeft hij de usb sticks bij ons thuis opgehaald. Contant terugbetalen deed hij niet want het moest via hun “systeem”. Uiteindelijk hebben we na twee weken, en wederom verschillende telefoontjes en sms-jes, ons aankoopbedrag van €230.00 terugontvangen. Hij zei ons dat we niet zo moeilijk moesten doen over zo’n klein bedrag! Ons advies, bestel hier nooit !!!

Producten waren op voorraad. Zouden volgens de website binnen 1 a 2 dagen verstuurd worden maar na ruim anderhalve week pas ontvangen.

Er is GEEN klantenservice. Op emails wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze alleen op maandag van 10 tot 12u bereikbaar ???

Scorekaart voor Redplate