Allekabels.nl

Zondag 24 januari 2016 heb ik een Aten splitter besteld voor 44,95 euro ex verzendkosten. Deze splitter kon het geluid niet splitten naar mijn twee devices 1. Harman kardon receiver (Sony tv KD 828) 2. BenQ gaming monitor / Aux ingang Monster Clearity HD.

Ik heb direct na het aansluiten gebeld met de klantenservice. Die vond het vreemd dat het product niet werkt. In overleg het product retour gestuurd en een duurdere variant gekocht van de Aten splitter. Deze staat op de website dat het DTS HD MA kan splitten.

27 januari 2016 heb ik dit product ontvangen. Helaas split hij 1 kanaal met DTS HD MA geluid en de ander als Laag kwaliteit. Na 12 minuten in de wacht te staan, eindelijk iemand te pakken gehad. Die niks kon betekenen. Enige wat ze zei is: stuur een mail met daarin je klacht.

Als ik had geweten dat het geluid op laag niveau bleef bij beide Output devices. Dan had ik uiteraard deze nieuwe splitter niet besteld en de oude niet retour gestuurd. Dus ik heb onnodig kosten gemaakt van 6,95 en 3,95.

Ik als consument moet geloven wat er op de website staat aangegeven. Zoals het op de website staat zou het DTS HD MA ondersteunen dus naar beide kanalen. Helaas in werkelijkheid is het niet zo. Om meer kosten te maken dan nodig. Hou ik dit product.

Op Tijd.. meer kan ik er ook niet over zeggen.

12 minuten wachten bij de klantenservice. Die je vervolgens niet kan helpen.

Scorekaart voor Allekabels.nl

Webshop Keurmerk