Almedo

Ik heb een maand terug op 23-12-2015 een batterij & oplader besteld (zou volgende dag in huis zijn volgens hun site). Zoals velen hier al hebben ervaren, kreeg ik de volgende dag een mail met dat de accu & oplader niet op voorraad waren & dat het binnen 1 week geleverd zou worden.

Begin januari had ik dus nog niks binnen, dus toen heb ik ze maar gemaild. Ook toen weer het zelfde liedje 1 week wachten, na 1 week werd alleen de accu bezorgd & kreeg ik te horen dat de oplader nog 1 week moest wachten er werd me een goedkopere adapter aangeboden, die volgens hun binnen 2 werkdagen kon krijgen, maar die heb geweigerd omdat ik best wel 5 dagen langer kon wachten & ik bang was dat de oplader niet goed op de laptopsaansluiting zou passen (had een soortelijke in het verleden & die heeft ervoor gezorgd dat de huidige batterij defect is geraakt),

Je raad het al na 1 week weer niks binnen & het liedje begon weer voren weer aan er werd mij namelijk verteld dat ze verwachten dat ze oplader aan het begin van deze week ze het wel konden versturen. Het is al bijna de week & ik heb nog niks van ze vernomen.

Op de site bleven ze ook telkens bewust valse indicatie geven over hun voorraad, dit heb ik ze ook meerdere keren in mijn mails aangekaart & er werd mij dan ook verteld dat ze de site wel hadden bijgewerkt (ja, met nog steeds de valse indicaties). Kortom er wordt gewoon doodleuk tegen je gelogen & beloftes worden niet nagekomen. Ik ben dit inmiddels erg beu & denk erover de om hele bestelling maar te annuleren/ retourneren. Ik vind dit gewoon geen manier van zaken doen.

De klant & potentiële klanten wordt bij dit bedrijf makkelijk 1 maand aan het lijntje gehouden/misleid. Ik heb er geen andere woorden voor dan dit bedrijf als een dubieus bedrijf te omschrijven zoals het nu met hun klanten/potentiële klanten omgaat.

Edit 4 Feb 2016

Het bedrijf is me na deze review goed tegemoet gekomen, dus ik kan het niet langer als een dubieus bedrijf beschrijven. Ze schijnen wat problemen tegebben net hun leveranciers & ik hoop dat deze vertragingen in de toekomst dus minder zullen zijn!

Veel te laat & ik wacht nog steeds (na 1 maand) op een deel van mijn bestelling. Verder bestelling op verkeerd adres bezorgd ondanks dat ik tijdig had gevraagd om het naar een andere adres te sturen.

(ik was verwachte namelijk niet thuis te zijn toen ik mijn bestelling deed, dus heb ik het naar mijn ouders laten sturen, later gevraagd of ze toch het factuuradres konden gebruiken, want ze waren te laat met leveren en ik was toen weer thuis)

Edit: 4 Feb 2016
Tweede item moest ik 1 weekje wachten na de afspraak die ik met de, de verzending liep verder goed af. (IK vond het wel jammer dat de adapter in een bubbeltjes envelop was & niet in een doosje was geleverd)

Er wordt tegen de klant gelogen. Iets wat nooit goed is! Ze reageren verder wel snel als je ze zelf blijft mailen, maar verder zeer assertief als het komt op de klant zelf te blijven informeren over hun de levering van hun bestelling als iets niet op voorraad is.

Edit:4 Feb 2016
Ik ben na mijn review hier op tweakerd geweldig goed geholpen door een medewerker van Almefo.Deze bood mij ern compensatie waar ik akkord me ben gegaan aan & hield me daarna vrijwelelke dag op de hoogte over de status van minn bestelling echt Super

Hoi Amaly,

Dat klinkt allemaal erg vervelend zeg! Zou je mij misschien een mailtje willen sturen via info@almedo.nl met je ordernummer? Dan ga ik het voor je uitzoeken en gaan we natuurlijk met spoed een passende oplossing zoeken, dit schiet absoluut niet op! Zou je je mailtje ten name van Marco willen doen? Dan ga ik het direct voor je oplossen!

Onze excuses voor het ongemak!

Scorekaart voor Almedo