Nadat ik een casio standaard,piano kruk en paar boeken had besteld bij bax-shop zat ik te wachten op mijn pakketje dezelfde dag. Ik had namelijk "dezelfde avond bezorging"gekozen. Omdat ik eerst geen verzend e-mail had ontvangen (ik heb vaker besteld bij Bax-shop) heb ik twee keer gebeld naar de klantenservice.Deze was zo druk dat ik een uur lang moest bellen om iemand aan de telefoon te krijgen. Deze gaven mij aan dat ze bezig waren met een pilot en dat mijn bestelling zou kunnen verwachten. De hele avond thuis gewacht(vrijdag) maar helaas geen bestelling. Vervolgens de volgende dag gebeld naar de klantenservice kreeg in Tim aan de telefoon. Deze heeft alles voor mij in werking gezet dat ik mijn pakje wel zou krijgen. De bestelling was al gedispached naar de postorder bedrijf maar ik zou een weekendje weggaan. Tim en zijn teamleader kwamen met een idee om iemand van het bedrijf met gedeeltelijk de goederen zelf te brengen echter hadden ze niet alles op voorraad. Tim en zijn teamleader zijn vervolgens voor mij erachter gegaan. Opeens 3 uur later stond de postbezorger met mijn pakketje voor de deur! Voor de onkosten een cadeaubon van 25,- euro gekregen. Superaardig en een correcte manier om het op te lossen aangezien ik een avond thuis ben gebleven voor niets
Nogmaals Tim en je teamleader bedankt voor alle moeite die jullie hebben gedaan ! ( wel doorgeven aan tim! =)
bestelling was te laat, werd verteld dat het was afgeleverd volgende dag ( op een zaterdag in de middag afgeleverd
KlantenserviceConclusie is dat er heel veel mis kan gaan maar dat de klantenservice er alles aan doet om het in orde te maken.
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u alsnog uw bestelling had ontvangen. Ik heb uiteraard uw berichtje doorgestuurd naar Tim. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan weet u ons te vinden.
Amanda
Bax-shop