Ik neem niet snel te tijd een review te schrijven, maar voor deze winkel wil ik mensen écht waarschuwen.
Samenvattend:
- liegende verkoper in de winkel om de sale te maken
- Na méér dan 7x contact met de klantenservice ging alsnog niks volgens afspraak
- Uiteindelijk heeft de (externe) transporteur de problemen op moeten lossen
Waardeloos. Eerst werd er in de winkel gelogen over het feit dat de tv morgen bezorgd kon worden (bleek naderhand niet zo te zijn (bestelling ná 8 uur) én de winkelmedewerker bleek hiervan op de hoogte).
Ik heb 3x expliciet aangegeven dat de tv persé de volgende dag geleverd moest worden, omdat ik de tv anders niet kon ophangen voor mijn ouders. 3x expliciet gemeld dat dit kan terwijl dit uiteindelijk helemaal niet het geval blijkt te zijn én de verkoper dit achteraf gewoon bleek te weten!
7x contact gehad met de klantenservice. Elke keer werd er aangegeven dat de TV dezelfde dag (dag ná aanschaf) geleverd zou worden, in totaal 40 minuten in de wacht gestaan, onder andere omdat er afspraken met de chauffeur gemaakt werden. "Ja hij komt hem nu ophalen in ons magazijn en rijdt dan naar u toe", etc etc.
Uiteindelijk werden we om 5 uur gebeld wanneer we de tv 2 dagen later geleverd zouden willen hebben. Gevraagd waarom dit niet de beloofde dag was: "Ik heb nooit een opdracht van Klein gehad om deze tv vandaag te leveren". Uiteindelijk heeft de transporteur zélf er een avondlevering op zaterdag van gemaakt om ons ten dienste te zijn. Niks dan lof voor deze (externe) leverancier. 1000x schande voor Klein!
Conclusie: Waardeloze klantenservice en liegende verkoper!
reactie op onderstaand bericht van klein:
Bijzonder dat er na 7x telefonisch contact (en doorgeven ordernummer) niks over bekend is. Mail is in ieder geval gestuurd.
Beste Justin_,
Natuurlijk extreem vervelend hoe alles is verlopen omtrent uw bestelling en de aflevering van uw televisie. Ondanks dat u kennelijk meermaals contact heeft gezocht met onze klantenservice, blijkt uw probleem niet bekend te zijn bij onze medewerkers. Zou u daarom alsnog een mailtje willen sturen naar info@klein.nl met daarin uw gegevens? Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om tot een correcte oplossing te komen.
Het Klein Team