Overzichtelijke website, zoekopties mogelijk, bestellen en betalen gaat makkelijk. Er zijn Verschillende opties mogelijk qua betalen.
VerzendingBezorging via DHL. Bij niet thuis ergens op te halen bij een DHL vestiging buiten de stad.
KlantenserviceSchandalig slecht. Kijkshop is een prima winkel als je precies weet wat je zoekt en geen hulp nodig hebt. Het personeel in winkels is ondeskundig en kan geen vraag beantwoorden. Ik WAS dan ook een tevreden webshop klant. Totdat mijn stofzuiger het niet meer deed en ik te maken kreeg met de garantie service van de kijkshop...
Wat een slechte service, zowel van de klantenservice als het betreffende filiaal waar ik mijn stofzuiger ter reparatie gebracht heb.
Ik kan niet begrijpen dat je als winkel keten zijnde je klanten niet koestert en ze helpt op alle mogelijke manieren. In plaats daarvan kiest kijkshop ervoor om een klant met een niet werkende stofzuiger twv €140 te laten zitten die net een half jaar oud is.
Dat de klant geen koning is bij de kijkshop is me bekend, daar kies ik als consument voor. Het gemak, merken en de prijs gaat boven een 'Royal service'. Maar op het moment dat er een artikel kapot is (binnen garantie) vind ik dat je als klant zijnde op z'n minst als prinses behandeld kan worden, zelfs dat is de kijkshop teveel. Het ziet er naar uit dat het de kijkshop niets kan schelen maar ze zijn in ieder geval een klant kwijt want ik koop daar niets meer.