Scheer en Foppen

Makkelijk om te bestellen en afhandeling gaat snel. Het bestelde artikel ontving ik de volgende dag. Het was zo te zien een gebruikt artikel, weer ingepakt. Let op! Ze melden niet dat de retourskosten voor je eigen rekening zijn. Ik betaalde rond 10 euro. Voorwaarden zijn waardeloos. Het artikel is niet verzekerd bij verzending. Ze dragen verantwoordelijkheid pas als het bij hen binnen is. Stel, wordt het beschadigd of vermist, is dit je eigen risico. Voor dit bedrag kan je zelf een bezorger kiezen en is je verzending tot 500 e verzekerd. Dan, retourneren in een fysieke winkel gaat niet. Webwinkel en een gewone winkel zijn twee aparte eenheden. Je kan je bestelling niet tracken. De verzending wordt uitgevoerd door twee partijen. Eerst door ups (ja kan wel zien wanneer is opgehaald) en dan door een bemiddelaar (hier krijg je geen track and trace nummer). Je krijgt pas een bevestiging als bij de webwinkel binnen is. Voor mij is een keer genoeg geweest. Kortom geen goede ervaring.

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor uw review. Wij vinden het heel vervelend dat de levering niet naar wens is verlopen. Onze excuses hiervoor. U mag in een winkel ook een pakket retourneren als dat beter uitkomt. Een pakket dat defect is of zoals bij u niet juist is aangekomen, mag kosteloos retour komen. We ontvangen dan ook graag uw ordernummer op de mail: webcare@scheerenfoppen.nl
Alvast hartelijk dank.

Team Scheer en Foppen.