redcoon.nl

webshop werkt prima, betaling was snel afgehandeld en een bevestiging binnen gekregen. de site is niet heel erg netjes (kan bijvoorbeeld niet op alle koptelefoons zoeken maar enkel op categorie).

Heb een hoofdtelefoon besteld bij redcoon op zaterdag 9 jan, goede actie. Bij het product stond aangegeven dat er drie dagen levertijd was. Prima, het zou zo nog op tijd voor mijn vakantie binnenkomen.

op maandag 11 jan heb ik nog bevestiging gevraag in de chat over mijn bestelling omdat de prijs van het product omhoog was gegaan, 89 -> 149 euro. Bevestiging gekregen van de medewerker van redcoon dat he product geleverd zou worden en binnen drie dagen binnen zou zijn.

Vrijdag 15 jan heb ik nogmaals contact opgenomen met de klantenservice van redcoon. Hier kreeg ik ineens te horen dat ze niet wisten hoe lang het ging duren omdat de leverancier geen leveringstermijn kon geven. Hier had ik helemaal geen bericht zelf over ontvangen en kwam hier alleen achter omdat ik zelf contact opnam met de livechat. Een aantal opties werden mij aangeboden, een ander product uitkiezen uit de (zeer beperkte) collectie van redcoon, of het product in een andere kleur krijgen. Echter het product in een andere kleur zou misschien nog wel extra kosten opleveren omdat de prijs nu weer is aangepast naar 149 euro. Ik krijg hier nog bericht over vandaag volgens de redcoon medewerker, te lezen aan andere reacties hier zal ik er morgen zelf wel weer achter aan mogen gaan.

Over het algemeen erg teleurgesteld in deze winkel en zijn medewerkers. Ze komen met halfbakken alternatieven en oplossingen voor mijn probleem en de communicatie is erg slecht. Niet bestellen bij deze webshop mensen. Ik dacht ik geef ze het voordeel van de twijfel na het lezen van reviews. niet doen dus.

zelfde als hiervoor, mensen proberen vriendelijk over te komen maar dit voelt een beetje gemaakt met standaard antwoorden. Ook duurt het erg lang voordat er een reactie komt. Halverwege een van de chatsessies was ineens de persoon waarmee ik contact had uit de chat weg en was er een andere medewerker die het overnam. vond dit erg vreemd en had op zijn minst even een bericht verwacht als: "mijn collega neemt het nu over" of iets dergelijks

update 18-01-16 : order is inmiddels geannuleerd, heb geen bericht meer ontvangen van redcoon. vandaag weer contact opgenomen met de klantenservice en ze "zou het aan haar collega vragen". wekt niet echt vertrouwen op dus. Ook zag ik dat het enige vervangende model (de andere kleur) inmiddels ook niet meer te leveren was. De hoofdtelefoon is volgens de pricewatch wel gewoon volop beschikbaar in veel webshops en in anderen is er een levertijd van 3 dagen. Ik heb gewoon een beetje het gevoel dat er een prijsfout op de website is geweest en dat het vooral een lokkertje was (de hoofdtelefoon was namelijk 89 euro ipv 149 op het moment van bestellen en een aantal dagen later was hij al weer 149 euro). al met al is het erg jammer dat het zo is gelopen. nu maar opzoek naar een nieuwe...

Beste Sokkeh,

Jammer om te vernemen dat je je bestelling op deze wijze is verlopen. Bedankt voor je uitgebreide review.

Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan jou als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Zodra deze informatie bij ons bekend is wordt je direct via e-mail hiervan op de hoogte gesteld met daarbij een nieuwe verwachte binnenkomst datum. Voor de binnenkomstdatum vanuit de leverancier hebben wij meerdere statussen. In de volgende link vindt je hiermee informatie over; http://redcoon-nl-nl.cust...p/answers/detail/a_id/466

Graag ontvang ik jouw redcoon bestelgegevens zodat ik jouw klacht alsnog kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Thalia