Bestelling plaatsen is makkelijk. Veel betaalmogelijkheden. Aanbiedingen kunnen scherp zijn, echter loont het om voor het bestellen even snel te googlen. Regelmatig is een alternatief toch goedkoper.
VerzendingLevering is regelmatig laat of vertraagd. Verpakking is degelijk. Communicatie kan beter.
KlantenserviceGeen of erg late repliek. Informatie op website is niet correct. Terugbetaling duurt lang of gebeurt niet. Tevens geeft in mijn situatie de website aan dat er terugbetaling is gedaan, echter is dit incorrect en een terugbetaling is in geen verre te bekennen.
Update: Er is inmiddels nog geen contact geweest. Ik heb de dispute by paypal moeten upgraden naar een claim. Voor het eerst in +/- 10 jaar dat ik zoiets heb moeten doen.
Beste Spoonlift,
Bedankt voor je review.
We begrijpen uit jouw verhaal dat je niet erg tevreden bent over de service van iBOOD. Onze excuses voor het ontstane ongemak.
In verband met - onder andere - de feestdagen, lopen wij achter op het verwerken van alle e-mails, retouren en (terug)betalingen. Shame on us!
We willen het graag zo snel mogelijk voor je in orde maken, indien dit nog niet is gebeurd. Wil je een e-mail bericht sturen naar webcare@ibood.nl onder vermelding van het order nummer? Dan gaan we aan de slag!
iBOOD Webcare Team
U heeft al contact gehad via de mail. Controleer voordat u reageert aub eerst uw eigen systeem. De dame van de webcare blijft stellig volhouden dat het geld is overgemaakt. Waarschijnlijk heeft u naar een oud, niet werkend rekeningnummer overgemaakt, terwijl ik tijdens het annuleren het correcte rekening nummer heb opgegeven.