Update: Nogsteeds geen reactie. Inmiddels een geschil aangemaakt via Paypal en via twitter en facebook contact gezocht. Wanneer er voor vrijdag nog geen antwoord is wordt het opgeschaald naar een claim
Een product in de ibood-hunt van november besteld.
Dit product zou 10 december verzonden worden. Tot nu toe nog geen product binnen gehad. Ik heb geduldig gewacht omdat het bekend is dat bij ibood het wat langer kan duren voordat een product binnen is.
Op 21 December heb ik uiteindelijk toch maar het formulier via de site ingevuld met de vraag wat de status is van het pakket. Dit mede omdat er bij het track&trace nummer aangegeven stond dat het pakket is aangemeld maar nog niet ontvangen.
Hier heb ik op 29 december reactie op gehad dat er achterhaald gaat worden waar het pakket zich bevindt.
Tot op de dag van vandaag (na 2 mails met de vraag om de status) heb ik nogsteeds geen antwoord en geen product of antwoord ontvangen.
Omdat er na bijna een maand mailverkeer ik nogsteeds niet op de hoogte ben van de status van mijn bestelling deze slechte waardering.
Er wordt niet of nauwelijks gereageerd. Een review op Tweakers krijgt sneller een reactie dan de klanten die wat besteld hebben en daar een vraag over stellen.
Het is niet vreemd dat er slechte waarderingen komen wanneer er niet of nauwelijks gereageerd wordt op mails richting de klantenservice.