In oktober voor mijn dochter een Samsung Galaxy S5 besteld. Site werkt prima, betaling werkt prima. Telefoon is snel geleverd.
VerzendingVerzending gewoon zoals het hoort. Niets over te klagen.
KlantenserviceNa 3 weken verschijnen er paarse vlekken in beeld aan de bovenzijde van het toestel. Na contact te hebben ogpenomen, wordt het toestel opgehaald door DHL. En dan begint het lange wachten. 2,5 maand op precies te zijn. Na een week of wat krijg ik een bericht waarin ik er op wordt gewezen dat ik de onderzoekskosten moet betalen, wanneer er sprake is van valschade, waterschade et cetera. Ik geeft nogmaals aan dat het toestel niet is gevallen. Aan de buitenzijde is dan ook niets te zien. De Phone Store ziet klaarblijkelijk ook niets aan de buitenzijde en stuurt de telefoon door naar de reparatieservices. En dan krijg je het bericht van jawel: valschade. Met een zeer onduidelijke foto met een barst in beeld, waarvan absoluut niet op te maken is of dat het je eigen telefoon wel is. Omdat ik het niet vertrouwde 36- euro afgerekend en telefoon terug laten sturen. Heb ik de telefoon weer terug, blijkt dat de barst in het glas aan de onderzijde zit, terwijl de LCD-lekkage aan de bovenzijde is begonnen. De telefoon laten repareren a 195 euro en het verhaal voorgelegd aan de reparateur. Die gaf aan wat ik al vermoede: het LCD scherm zat er veel te los in en is er dus uitgeweest.
Kortom: ik ben opgelicht. Het LCD-scherm wat ik heb terug gekregen was niet het lcd-scherm wat de telefoon oorspronkelijk had.
Inmiddels heb ik een email aan de winkel gestuurd, waarin ik eis dat ze mijn geld terug storten. De rest lossen ze maar met het reparatiecentrum op. Zodra ik mijn geld terug heb, gaat de beoordeling naar Voldoende.
Het reparatieproces duurt veel te lang. Uit de bon die bij de gerepareerde telefoon zat blijkt dat die ergens gewoon 5 weken is blijven liggen. Ook na reparatie duurt het veel te lang, voordat de telefoon terug is.