Heb bij Redcoon een order geplaatst van 2x Asus PB258Q monitor op het moment dat bij het product stond "Voor 20uur besteld, volgende dag geleverd".
Dit was welliswaar net voor de feestdagen, dus ik had de bestelling op maandag 28 februari verwacht.
Maandag... nog steeds geen bevestiging van verzending. Ik in de chat met redcoon gekropen, blijkt er maar 1 op voorraad te zijn, erg slordig dat ik daar dan geen mail over krijg.
Ik aangegeven dat ik de order wil aanpassen naar 1 artikel, word er aangegeven dat er niet gegarandeerd kan worden dat de enige monitor op voorraad aan mijn aangepast order toegewezen gaat worden.
Erg slecht dat dit niet mogelijk is.
Ik de gehele order maar gecancled en het geld terug gevraagd (stond wel netjes 2 dagen latern op de rekening).
Vervolgens zelf een nieuwe order geplaatst met 1 monitor met de bedoeling op een later moment de tweede te bestellen, deze werd netjes geleverd.
Daarna stond er bij hetzelfde product "Verwacht in magazijn over 1 week"
Ik bijna een week gewacht, status bleef ongewijzigd. Op dag 6 was het artikel ineens verdwenen, ik weer in de chat gekropen, blijkt dat de monitor niet meer te leveren is, dit terwijl concurenten ze gewoon aanbieden.
Uiteindelijk de tweede monitor elders met tevredenheid besteld.
Voor mij ivm de slechte informatievoorziening, en het zonder tegenbericht in backorder plaatsen van mijn bestelling terwij op de site anders word vermeld geen zaken meer REDCOON
Indicatie op de site niet volledig, word aangegeven dat de volgende dag geleverd word terwijl de order zonder tegenbericht in backorder word geplaatst ivm te weinig voorraad zonder dit fatsoelijk door te geven
Klantenservicevia de online chat heb je snel contact, helaas blijken de chat operators niet altijd op de hoogte van de actuele levertijd.
Beste rbrouwer1979,
Wat jammer dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad, bedankt voor jouw review hierover.
Het is inderdaad erg vervelend wanneer de levertijd van jouw bestelling wordt uitgesteld.
Wij geven indicatieve levertijden aan op onze website. Uiteraard proberen wij de levertijden zo realistisch mogelijk weer te geven om zo teleurstelling te voorkomen.
Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan jou als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.
Zodra deze informatie bij ons bekend is wordt je direct via e-mail hiervan op de hoogte gesteld met daarbij een nieuwe verwachte binnenkomst datum. Wij begrijpen uit jouw bericht dat je deze terugkoppeling niet hebt mogen ontvangen.
Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.
Intern gaan wij jouw melding met betrekking tot de aangepaste levertijden verder bespreken om onze service te verbeteren.
Wij vinden het erg spijtig dat je deze ervaring met ons hebt, desondanks hopen we dat je ons in de toekomst weer eens komt bezoeken.
Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team