Almedo

edit 16 januari:
De batterij is dezelfde als die wat op amazon en ebay staat 6600 mAh, maar het grappige is er staat op de batterij zelf dat hij 7800mAh is.. Almedo gebruikt dus een andere product foto.
De batterij is zeker niet slecht maar het is jammer dat er niet gewoon een echte foto bij staat van het product dat niet bewerkt is. Nu ben ik eerlijk wel benieuwd of de batterij lang mee zal gaan, op Amazon lees ik niet echt veel goeds. Hier zal de 3 jaar garantie wel handig voor zijn.

Batterij specificaties:
Battery name: PC-VP-BP77
Manufacture name: NEC
Designed capacity: 6.944 mAh

msi-onderdelen.nl (Almedo B.V. MSI onderdelen)

Per email 3 uur na het plaatsen van de bestelling te horen gekregen dat het product niet op voorraad was, ondanks het mailtje en de reviews was ik bang dat ik dus ook minimaal een week kon wachten.

De email:

Naar aanleiding van uw bestelling nog even een email.
Ik moet helaas mededelen dat het bestelde product momenteel niet voorradig is, ondanks dat de website dit wel aangeeft. Mijn excuses hiervoor. Wij hebben per direct contact opgenomen met onze leveranciers. Zij geven aan dit product niet met spoed te kunnen leveren.

Wij verwachten uw bestelling uiteindelijk over 1 - 2 werkdagen te kunnen versturen. Ziet u kans te kunnen wachten op de levering?

Mijn excuses voor het ongemak.

Mocht u naar aanleiding van deze mail nog een vraag hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

En op de website staat nu nog steeds dat het product leverbaar is en op "voorraad" is... Goed bezig !

"Vandaag voor 22:00 besteld, woensdag gratis bezorgd."
Er staat bij alle producten dat ze voorradig zijn, uiteindelijk hebben ze het niet op voorraad. Gelukkig vandaag contact opgenomen met de servicedesk, en het product is vandaag verzonden.

Na het bellen kreeg ik te horen dat vandaag de batterij verzonden is.
Wat in de email was aangegeven is dus wel een eerlijk antwoord.
De batterij verwacht ik morgen in huis. 12 Jan besteld 15 Jan in huis. Prima dus, voldoende als het aan mij ligt, alleen jammer dat er altijd "op voorraad" staat op de website, ook al is dit dus niet het geval.

Scorekaart voor Almedo