Coolblue.be

Headset van een groot merk aangeschaft bij Coolblue. Bestelproces was eenvoudig te doorlopen, met veel betaalmogelijkheden. Ook waren er veel mogelijkheden qua levering.

Het product was goed verpakt, persoonlijk zou ik altijd kiezen voor levering via de Post op de volgende (werk)dag, omdat Dynalogic ingeschakeld wordt voor leveringen dezelfde dag en deze bij een zakelijke bestelling via CB op een heel cruciaal moment zeer onbetrouwbaar bleken te zijn. CB heeft dit wel overigens wel zeer netjes opgelost.

De draadloze headset had ik na anderhalve week aan de draad te laten hangen, eens afgekoppeld en deze bleek binnen 10 minuten uit te vallen wegens een platte batterij. Defect dus. Via CB heb ik deze bij de klantenservice gewoon om kunnen ruilen zonder verdere moeilijkheden.

Tegenwoordig bestel ik graag via CB, ondanks dat deze niet de allergoedkoopste webwinkel zijn. Het serviceniveau (in tegenstelling tot een computerwinkel iets zuidelijker) is hier wel zoals het moet, zoals bij deze bestelling bleek.

Scorekaart voor Coolblue.be