redcoon.nl

ik heb een playstation 4 bundel besteld bij redcoon, Ik verwachte niet meteen een verzending in verband met de feestdagen. Na 11 dagen heb ik een email gestuurd, reactie kwam er niet. De volgende dag contact opgenomen met de live chat, ze hadden het bedrag niet ontvangen, echter was het wel van mijn rekening afgeschreven, afschrift opgestuurd, contact zou volgen. Wederom geen reactie van redcoon, dus maar weer chatten met de live chat. Er was blijkbaar iets fout gegaan( ja duidelijk) en de bundel zou meteen verstuurd worden. Dit bleek een dooie mus aangezien de bundel niet meer leverbaar is, Na een klachten brief, prijs ik mij gelukkig met een korting van 7.50!!! Man Man man wat ben ik tevreden over dit bedrijf, het contact is frustrerend en onduidelijk, je moet werkelijk zelf overal achter aan. Ik vind dit erg jammer en voornamelijk zonde van me tijd, ik zal niet snel meer een aankoop doen bij redcoon.

Tonen geen enkel initiatief, ik heb het idee dat het er een zooitje is. Aangezien ik verschillende dingen heb gehoord over wat er mis is gegaan met mijn order.

Beste Blondhottie,

We vinden het erg vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor. Om onze service te kunnen verbeteren ontvang ik graag jouw redcoon bestelgegevens zodat ik jouw klacht kan onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Thalia