webshop zit goed in elkaar en de afhandeling van de bestelling is vlot verlopen. Vlotte levering
KlantenserviceBeste mensen. Bestel hier NOOIT !!!
Bij mij verliep alles goed tot ik in contact kwam met de klantendienst en de technische dienst. 3x mijn toestel (espresso machine) aangeboden ter reparatie en kreeg telkens mijn toestel terug met een slecht uitgevoerde herstelling (of geen uitgevoerde herstelling).
Ben mijn machine in die drie reparaties in totaal meer dan drie maanden kwijt geweest en nog steeds was er een probleem want ze was niet goed hersteld.
Tenslotte heeft de technische dienst van de fabriek (delonghi) zelf gekomen om mijn toestel te rapareren en nu is het probleem opgelost.
Pittig detail : De hersteller van de delonghi fabriek wist mij te vertellen dat er zelfs nooit een reparatie is uitgevoerd door bobshop aan mijn toestel. Hij kon dit zien aan de onderdelen die er in zaten.
Dus bobshop gooi die mensen van uw technische dienst buiten want het zijn prutsers. Ik heb 1x bij u iets gekocht en daar zal het ook bij blijven.
Geachte heer,
Dank voor uw review. Wij vinden het heel vervelend dat de reparatie van uw defecte apparaat niet juist in behandeling is genomen. Onze excuses hiervoor.
We hebben deze case intern nog wel in behandeling om dit met het team nog door te nemen. Onze klantenservice zal u hier nog over berichten.
Met vriendelijk groet,
Team Bobshop.