iBOOD

Beschadigd product geleverd. Dezelfde dag een RMA ingediend. Kreeg een automatische reactie dat ik maar contact moest opnemen met Corsair met een link die niet werkt (404 pagina). Direct het support formulier ingevuld. Zou binnen 1 a 2 werkdagen een reactie krijgen, die heb ik na 3 a 4 werkdagen nog niet gekregen.

Duurde bijna een maand na bestelling dat ik het (beschadigde) product mocht ontvangen.

Simpel gezegd, ze reageren niet, en via automatische e-mails verwijzen ze naar de producent, terwijl ik mijn RMA toch echt met iBood wil afhandelen. Telefonisch ook slecht bereikbaar, ze zijn op zaterdag gesloten.

Beste SilencerNL,

Bedankt voor jouw bericht. Vervelend om te horen dat je geen reactie hebt ontvangen op je bericht naar Corsair. Graag lichten we je hierover in.

Per aanbieding worden er afspraken gemaakt over de afhandeling van de garantie. In dit geval zal Corsair hebben aangegeven de garantie zelf te kunnen afhandelen, vandaar dat wij de klanten doorsturen. Indien je geen bericht ontvangt van Corsair zal iBOOD uiteraard de afhandeling op zich nemen zodat het snel voor je wordt opgelost.

We willen je vragen een e-mail te sturen naar customerservice@ibood.nl met je ordernummer, klachtomschrijving en eventuele foto's van het defect. Geef aan dat je contact hebt gehad op tweakers met het Webcare Team zodat zij direct de case kunnen opzoeken. De desbetreffende collega's zullen je verder helpen aan instructies zodat het netjes voor je wordt opgelost.

Uiteraard zullen we klanten altijd helpen indien er een garantie aanvraag is ingediend. Als het middels de leverancier kan, verwijzen we je door. Anders doen we het natuurlijk zelf!

Onze excuses voor het ongemak en de verwarring.

Toch een hele fijne dag gewenst!

iBOOD Webcare Team

Scorekaart voor iBOOD