Klein

Voor de feestdagen langs geweest in deze dozenschuif zaak. Had een Philips TV met Ambilight met een goede review op internet gevonden. De medewerker heeft me "goed" advies gegeven en ik ben er van overtuigt dat hij oprecht was en mij afgeraden een Philips te nemen.
ik heb nog enig tijd getwijfeld (zag bijna geen verschil in beeld) toch dan een ander product gekozen. Echter meteen bij aanzetten werd mij duidelijk dat deze TV een enorme slechte inkijkhoek heeft (iets dat in de winkel niet opviel mogelijk doordat deze op een andere hoogte hing als bij mij thuis.

Na een week wikken en wegen, tweaken, ergeren, etc besloten gebruik te maken van de voorwaarden die op de website staan (niet tevreden dan kun je retourneren) nu blijkt dit een grote grap te zijn. mocht hem wel omruilen voor een ander model! tot drie maal toe werd mij dat aangeboden en alle keren heb ik aangegeven dat ik dat niet wilde. De houding van de medewerker deed bij mij toen al de irritatie sky high gaan. ik was helemaal verrast toen mijnheer doodleuk zei dat er 10% vanaf ging. Ik was het daar niet mee eens, begint hij over dat de verpakking is beschadigd, (wat nu eenmaal niet anders kan als je een doos open maakt. (hij deed het doen voorkomen dat het abnormaal was en hoe moest hij dit nu weer voor nieuw verkopen etc! erg agressief!) toen ik daarop kwaad reageerde ging hij een stap verder door te stellen dat het nu 15% werd, want hij vond opeens de voet beschadigd wat absoluut niet zo was hooguit een vinger afdruk). Ik kookte inmiddels en heb wat kracht termen gebruikt en besloten dat verlies te nemen (10%) toen mij ook nog eens duidelijk werd gemaakt dat ik dat geld niet direct kreeg heb ik in een vlaag van verstands-verheldering besloten per direct weg te gaan en geen gebruik te maken van de retournering (ik maak nog liever verlies door hem door te verkopen dan hun een tweede keer winst te maken op mijn toestel!
mij zien ze daar NOOIT meer!

Scorekaart voor Klein