Coolblue.be

Het leveringsprocess van deze leverancier staat helemaal niet op punt.
Als er zich uitzonderingen voordoen dan zijn zij te beroerd om alsnog service te geven door manueel in te springen. Dan wordt het helemaal toegeschoven naar de klant.

ik bestelde met een experss bestelling, om dezelfde dag nog geleverd te worden (30 December). Hiervoor betaalde ik 9,95 Euro extra. Hun transporteur Dynologic aanvaardde de bestelling, maar stuurde zijn kat, zonder levering. Ik wachtte voor de deur tot 22 uur (zoals gecommuniceerd).

Eens dat het duidelijk werd dat Dyalogic niet geleverd had, kreeg ik geen enkele feedback van Dynalogic. Op betalende lijnen bel ik niet, de service is betaald, betalen om hun problemen op te lossen is ongehoord. Bij contact met coolblue kreeg ik per mail te horen dat het ten vroegste maandag zou geleverd worden. Dit is ongehoord en CONTRACTUEEL in strijd met wat er beloofd wordt op de website van tweakers. Cooblue heeft zijn process helemaal niet onder controle. Indien ze een Beta product loslaten op hun klanten loslaten, tijdens een drukke eindejaarsperiode, dan moeten ze instaan voor de eventuele problemen, ook al maken ze daarop dan geen winst. Deze maatschappij is een zootje ongeregeld als je het mij vraagt. Alles is uitgelegd over Email, Coolblue is te beroerd om er iets aan te doen.

Scorekaart voor Coolblue.be