Phone House

Sony Smartwatch 3 besteld via een link in het Centraal Aanbiedingen Topic. Ivm met slechte reviews gekozen voor bezorgen in de winkel. Bestelproces verliep zonder problemen.

Omdat via de orderstatus op de website stond dat de bestelling bij de winkel was gearriveerd, bij de winkel langs geweest. Daar werd ik kortaf te woord gestaan door een medewerkster die niet precies wist waar het over ging. Product was niet op voorraad, ik kon het beter opnieuw bestellen en dan aan huis laten bezorgen. Met een bevreemd gevoel de winkel verlaten. Later nog even contact opgenomen met de winkel, om nogmaals na te vragen. Wederom bits te woord gestaan (U komt hier 5 minuten na opening binnen, en verwacht gelijk dat we weten wat er in het weekend is gebeurd). Gevraagd of ze hem dan voor me konden bestellen, dit kon niet, want het product was uitverkocht. Ik gaf aan dat ik het vreemd vond dat een afgeronde order niet geleverd kon worden. Medewerkster gaf aan dat ze niet kon leveren wat ze niet op voorraad had, waarop ik aangaf dat het vreemd is dat je een product te koop aan biedt wat je niet op kan leveren. Mw gaf aan dat ze daarover niet in discussie ging. Ik weet wel dat ik deze winkel in de toekomst zal mijden.

Scorekaart voor Phone House