Klein

Op basis van goede test en scherpe prijs TV laten reserveren. Bij winkel in Alexandrium aangekomen wilde ze ons alleen een nieuwer, duurder model verkopen. Daar waren we niet voor gekomen.

Gereserveerde TV bleek was vermoedelijk niet eens beschikbaar, of alleen het demo exemplaar. Maar dat werd niet eens duidelijk, want ze wilden alleen maar weten hoeveel we over hadden voor een nieuwere duurdere versie. Als ik met het hele gezin voor de kerst een gereserveerde TV kom ophalen, kom ik voor die reserveerdeTV, en niet voor moeizame onderhandelingen over een ander model of voor een energieleverancier.

Na een kritische review kwam klantenservice met een goed aanbod: de nieuwe TV voor de prijs van de oude. Klantenservice zocht netjes uit waar een exemplaar in doos beschikbaar was. Deze zonder problemen in filiaal dichter in de buurt afgehaald.

Beste HHilbers,

Heel vervelend om deze negatieve ervaring te moeten lezen. Graag zouden wij dan ook met u tot een oplossing willen komen. Echter, wij kunnen geen contactgegevens herleiden uit uw gebruikersnaam of review. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om een mailtje te sturen naar info@klein.nl t.a.v. Paul.

In dat geval zullen wij spoedig contact met u opnemen om tot een juiste en correcte oplossing te komen voor bovenstaande situatie.

Het Klein Team

Scorekaart voor Klein