Op 29 oktober iets besteld bij deze zaak. Maar blijkbaar hebben ze zelf geen voorraad want na veel gemail, waar mijn bestelling blijft, wordt het uiteindelijk 11 november verstuurd... Ik heb mij in de tussentijd bedacht en wil het terugsturen... duurt ook erg lang (27-11)voordat men toestemming heeft hiervoor (???) hardware.nl blijkt onderdeel van Squaw Valley Gmbh, waaronder pc24.de ( dat te koop staat) . Misschien komt mijn bestelling uit duitsland..?
Ik stuur het terug en ik hoor maar niets natuurlijk. Navraag levert op dat men niets venomen heeft van mijn pakketje. Ik heb een verzend bewijs en geef dat door.. ze zouden het navragen bij het magazijn. Ik heb nooit meer wat gehoord maar opeens stond het geld op de rekening.
Dit doet mij denken aan pixmania... geen eigen toko in Nederland maar vanuit het buitenland de spullen verzenden.
Dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier wat besteld heb.
Duurt veel te lang om dingen in huis te krijgen.
ordernummer 1700003800
Hele slechte communicatie. Geen voorraad. Geen terugkoppeling. erg klant onvriendelijk
Kunt u aangeven wat uw ordernummer is? Wij kennen dit verhaal namelijk niet terug. Onze producten worden ook niet uit Duitsland verzonden.
Als uw retour-pakket niet bij ons is aangekomen, kan ik u aanraden om contact op te nemen met de verzender/Post NL. Wij geven hier namelijk altijd een handtekening voor ontvangst.