Picco Computers

Besteld en betaald op 17 december. Vervolgens heb ik helemaal niks meer gehoord. Er wordt niet gereageerd op e-mails. Heb net een mail gestuurd dat ik binnen 48 uur mijn geld terug wil, anders ik aangifte ga doen en het geld ga ophalen + brandstof kosten.

Geen reactie ontvangen van de klantenservice. Blijkbaar is het duidelijk dat ze geen service hebben.

Probeer dagelijks nog te bellen op de twee verschillende nummers die te vinden zijn op internet. Maar er neemt ook niemand op.

Update 28-12-2015: Zojuist werd de telefoon opgenomen door een vriendelijke mevrouw en ze heeft alles gecontroleerd. Het zou vandaag bij hun binnen komen omdat het ook een bestelling betreft die van 2 verschillende leveranciers vandaan moet komen en ivm de feestdagen etc.etc. is het nog niet binnen. Ik heb de bestelling geannuleerd en ze gaan de betaling terug draaien. Als ik het geld ook echt daadwerkelijk terug heb komt er wel weer een ster bij. En dit na 11 ! dagen.

Scorekaart voor Picco Computers