Na het opruimen en uitzoeken van mijn eigen "verzamelde" apparatuur en onderdelen contact opgenomen met Fons. Goed bod. Na dat ik hiervoor reeds een keer hetzelfde heb gedaan en toen een goede ervaring had, de zaken per post opgestuurd.
Helaas is Fons geen man van zijn woord, 18 juli 2015 verzonden. Tot op heden geen betaling ontvangen. Initieel excuus was dat hij in scheiding zou zitten en niet bij zijn betaalrekening kon. Deelbetaling zou volgen van zijn prive rekening. Niets ontvangen.
Na veel bellen (nooit, maar dan ook nooit meer bereikbaar) een smsje gehad: "deelbetaling onderweg". Helaas ook nooit ontvangen.
Advies: geen zaken meer doen met deze man, zoals je hier vaker leest: er zijn verschillende ervaringen. Ook bij mij zelf, daarentegen 50% kans dat je je betaling ontvangt als je zaken aan Fons verkoopt, is mij een gok die het niet waard is.
Review plaatsen op zijn website is ook niet mogelijk. Is dichtgespijkerd nadat hier 20 positieve review op zijn geplaatst. Jammer.
Fons neemt geen contact meer met je op zodra je artikelen naar hem verzonden zijn. Geen communicatie meer: per mail (tientallen pogingen), per telefoon (tientallen pogingen), per sms, handje vol pogingen. Ik voel me een stalker om zo achter de centen aan te zitten.
Helaas tot op heden naar behoorlijk stalk gedrag niets meer vernomen.
De website doet het ook niet meer.