High Density Computers

Prijs leek goed, maar het product werd afgestuurd zonder het bestelde spel.
Zelf navragen, geen enkele melding hierover ontvangen. keuze zelf maar spel in de winkel kopen of spel per mail ontvangen dus geen orgineel dat wilde mijn zoon van 11 jaar niet. Dus ze zouden dezelfde avond het geld van het spel terug storten. gaan twee weken over heen niets ontvangen zelf gebeld werd er terwijl ik aan de telefoon was geld terug gestort bij nakijken blijkt 37,50 betaald voor spel volgens de actie helaas maar 25,00 euro terug gestort. Meteen terug gebeld een hele onaardige meneer welke mij wist te vertellen dat het spel maar 25,00 euro was en hij hing uiteindelijk op. 5 minuten later een email dat ze een vergissing hadden gemaakt en dat ik nog 12,50 retour zou ontvangen die dag nou U snapt het al tot op heden niets ontvangen. Deze order voor PS4 met extra controller en fifa 16 spel is geplaatst eind eind oktober tot op heden niet geregeld.
WAARDELOOS PIEP BEDRIJF het voordeel waar we voor gingen is weg spel welke we nooit ontvangen hebben aangeschaft voor 52.00 euro want zoon lief had een PS4 zonder spel en daar kan je niets mee. en 37,50 betaald voor het spel en hier maar 25,00 van terug ontvangen

gedeeltelijk bij navraag opgestuurd zonder opgaaf van reden zonder spel opgestuurd zelf achteraan gebeld spel niet ontvangen geld nog steeds niet geheel terug ontvangen,gebeld en gemaild maar antwoorden of terug storten is teveel moeite

vriendelijk staat niet hoog in het vaandel asociale behandeling geen duidelijke informatie WAARDELOOS !!!!!!!

Scorekaart voor High Density Computers