Overzichtelijke website, redelijke prijzen en een goed voorraad beheer. Althans dat dacht ik. Bij Klein een accu besteld om op te halen in s' Hertogenbosch omdat hij voor verzending niet op voorraad was. Dus gisterenmiddag op de motor gestapt voor een ritje van +/- 70km (enkele reis). Bij Klein aangekomen redelijk lang moeten wachten en dan verteld de medewerker me direct dat hij de accu niet op voorraad heeft en ik niet de eerste ben die voor niets naar s' Hertogenbosch is komen rijden... Hij kan verder niets voor me doen en stuurt me met lege handen terug naar huis. Slecht, heel slecht!!! Heb er geen andere woorden voor.
KlantenserviceBovenstaande speelt zich allemaal af na meerdere keren contact met de klantenservice van Klein. Telefonisch of de accu snel weer op voorraad komt, via de chat nog een keer en via mail... De enige mogelijkheid zou op dit moment zijn de accu in s' Hertogenbosch te halen. Maar helaas hier hebben ze hem helemaal niet... En ik zou niet zo gebonden zitten aan Klein als ik niet door Canon (winter promotie) verplicht ben wederom hier te kopen.