iBOOD

Tijdens de hunt van november '15 een WD MyPassport Wireless 500Gb voor 75,- gekocht. Superscherpe prijs, maar dat is tijdens de hunt niet ongewoon, zo pretendeert iBood zelf ook.

Het zou pas 10-12 verzonden worden. Wat laat, maar goed...
De 10e nog niets en ook geen statusverandering, waarop ik de 11e dit heb aangekaart (klantenservice en forum).
Het pakket werd toen diezelfde dag nog verzonden en werd de 12e gebracht.

Inmiddels had ik al het topic over nep- en namaak artikelen gezien en dus was ik voornemens om te checken of de schijf wel echt was.

Ik heb hierop met het serienummer de check gedaan op de WD website.
Blijkt dat de schijf recertified is, met slechts 6 maanden fabrieksgarantie.

Dit stond helaas niet in de advertentie (heb ik screenshots van gelukkig) en dus hoor ik een nieuw product te krijgen i.p.v. recertified/refurbished.

Dit aangekaart bij de klantenservice, want ik wil wat ik gekocht heb, dus nieuw, echter na een dag of 4 nog steeds geen reactie.

Toen op het forum gepost....

Daar wordt inderdaad zomaar je tekst weggehaald als iBood het niet bevalt.
Heeft niets met off topic te maken, maar gewoon simpelweg censuur.
Daarnaast zijn de moderators onbeschoft. De zin "En nu geduld" is niet echt passend m.i..

Deze moderator heeft de call nogmaals bij de klantenservice onder de aandacht gebracht en hierop heb ik de volgende dag reactie gekregen.

Uiteraard is mijn mail/vraag niet goed gelezen en wordt er gezegd dat ik ik via de site een RMA call moet aanmaken. Zucht.......

Hier heb ik op gereageerd in afwachting hiervan ben ik toch maar mijn ongenoegen hier gaan melden.

Ik zal hier updates plaatsen over de rest van de behandeling en de afloop.

Wees op je hoede met iBood. Ze vergeten redelijk vaak belangrijke info te vermelden, en als je daarna het e.e.a. opgelost wilt zien is dat erg lastig.

Je moet er zelf achteraan om je product een beetje op tijd geleverd te krijgen.

Heel vreemd, want die ervaring heb ik bij bijna geen enkele andere webshop.

Tja, in mijn eerste relaas is hier al veel over terug te vinden....

- Forum wordt gecensureerd
- Klacht/vraag wordt laat behandeld
- Klacht/vraag wordt niet goed gelezen (niet serieus dus)

Kortom, aftersales is om te huilen

update 29-12-2015: We zijn inmiddels weer bijna twee weken verder en ondanks alle toezeggingen en antwoorden zoals hieronder, heb ik nog steeds niets vernomen van iBood.
Elke keer denk je dat het toch goed opgelost gaat worden, maar beland je toch weer op een of andere stapel.
Klopt echt niets van, deze organisatie.

Beste Albin,

We vinden het erg vervelend om te horen dat je zo teleurgesteld in ons bent. Allereerst willen we aangeven dat het nooit de bedoeling is je het gevoel te geven een klacht niet serieus te nemen. Uiteraard gaan we je case uitzoeken en voor je aan de slag. Vandaag heb je een e-mail ontvangen dat we graag een foto tegemoet zien van het product zodat we dit kunnen nagaan bij de betreffende personen.

Het is op dit moment druk op de afdeling dus daarom zullen we misschien iets later bij je terugkomen, alvast excuses daarvoor.

We zullen jouw melding over het forum even verifiëren zodat hier naar kan worden gekeken. We houden het forum graag on topic maar het lijkt erop alsof het hier wat strikt is geweest.

We gaan ervan uit dat het goed en naar wens voor je wordt opgelost zodat je toch met een positief gevoel aan deze case denkt.

iBOOD Webcare Team

Scorekaart voor iBOOD