Salland Computers B.V.

Onlangs een docking station besteld bij Salland. Bleek een demo te zijn. Werd netjes gemeld, prima tot zo ver. Men vroeg de hoofdprijs, dus ging er van uit dat het een net apparaat zou zijn. Werd afgelopen week bezorgd. Nou... het zat onder de kras en vlekken. Was nog net niet in de doos gegooid, maar scheelde weinig. Had gevraagd of de originele kabelsset er bij zou zitten. Voeding zat er wel bij, maar verder enkel 1 kabel en dat was nog een foute ook. Het docking station functioneert met een USB3 kabel en er was een USB2 in de bubbelzak gestopt. Heb de boel terug gestuurd voor een refund en aangegeven dat ik het netjes zou vinden als zij de retourkosten zouden betalen. Kreeg wel een RMA maar 0 reactie op mijn verzoek. Ook op mijn klacht.
Na een slechte beoordeling is er contact opgenomen. Bezorg- en retourkosten worden vergoed. Blijft jammer dat het zo heeft moeten lopen

Er is ineens een mijn onbekende firmanaam toegevoegd aan mijn adres. Kan een foutje zijn bij Salland.

Product was verpakt in een stevige doos. Inhoud was gebruikt (vies) bubbeltjesfolie. Ik bestel regelmatig online, maar dit was gewoon vies.

Na een slechte beoordeling heeft men gereageerd. Het is uiteindelijk opgelost, product is retour en kosten zijn vergoed. Blijft jammer dat het zo heeft moeten lopen, maar eerlijk is eerlijk, het is nu opgelost.

Scorekaart voor Salland Computers B.V.